Contact

Voedingssupplementen op maat

Door het ouder worden, ziekte of psychische problemen kan het zijn dat ons lichaam niet meer in optimale conditie is. Herbalife voedingssupplementen te Beveren zijn ideaal om dit te verhelpen en deze kunt u verkrijgen bij Igor De Hasque.

Gezonde voeding

Voedingssupplementen zijn van weinig nut als men geen gezonde voeding consumeert. Dit betekent dat men dagelijks de nodige porties vitamines en mineralen tot zich moet nemen om het lichaam optimaal te ondersteunen. Wij helpen u als erkende Herbalife coach graag bij het uitwerken van een passend voedingsprogramma.

Voor ieder lichaam de passende supplementen

Herbalife heeft een zeer ruim gamma aan voedingssupplementen die u via Igor De Hasque uit Beveren kunt verkrijgen. We helpen u graag verder om de juiste supplementen uit te zoeken. U kan de supplementen alvast eens checken op de site van Herbalife

Contact

Vraag gerust meer informatie over ons Herbalife gamma of maak een afspraak op het tijdstip dat voor u het beste past. Tijdens een kennismakend gesprek bekijken we samen alle mogelijkheden. Ook voor uw huid heeft Herbalife een ruim gamma verzorgende producten.

Contacteer ons!
03 500 03 90